Ravintola 4 vuodenaikaa

Jos haet ranskalaista ravintolaa ja satut olemaan Tampereen lähettyvillä, kannattaa suunnistaa kohti Tampereen Kauppahallia. Sieltä löytyy nimittäin ranskalaistyylinen ravintola 4 Vuodenaikaa. Tämä suosittu ravintola palvelee siis aivan Tampereen sydämessä, ja listalta löytyy täyteläisiä ja herkullisia ranskalaisia annoksia sekä luonnollisesti upeita juustoja ja viinejä.

Vilkaisu ravintola 4 Vuodenajan keittiöön ja henkilökuntaan paljastaa varmasti ainakin yhden syyn tämän ravintolan menestykseen: keittiöstä löytyy nimittäin kansainvälinen tiimi, joka hoitaa ammattitaidolla niin kokkaamisen, tarjoilun, pitopalvelun kuin muunkin ravintolan toimintaan liittyvän asian.

Ravintolan sielu on ranskalaisherra nimeltään Yoni, joka isännöi ravintolaa ja keskustelee tarvittaessa neljällä eri kielellä. Mainita voisi myös senkin, että hän on vuosien 1990 ja 1991 petankin Ruotsin mestari. Riku, nimikkeeltään ”wanhempi miäskeittäjä” on myös antanut kokemuksensa ja ammattitaitonsa ravintolan käyttöön. Samoin kuin englantilaisvahvistus Darren, joka on hankkinut muuten kannuksensa Lontoon maineikkaimmissa ranskalaisravintoloissa. Ravintola 4 Vuodenajan tiimistä löytyy monta muutakin lahjakasta tekijää.

Neljän Vuodenajan lounaslistalla on mm. Friteerattua kampelaa remoulade-kastikkeella, naudanleikettä bearnaise-kastikkeetta sekä paahdettua nieriää choronkastikkeella. Myös À la carte -listalta löytyy luonnollisesti monenlaisia ranskalaisia herkkuja ja erilaisia viinejä.

Ja mikä olisi ranskalainen ravintola ilman juustoja? Juustojen ystävät voivat maistella esimerkiksi Tryffeli- ja Livarot-juustoja pikkurahalla. Ranskalaisen Ala Carte- ja lounaslistan lisäksi ravintolassa järjestetään myös monenlaisia eri teeman mukaisia tapahtumia. Esimerkiksi maaliskuussa Goût de France – Ranskan maut erikoislounas 18.3. sekä erikoisillallinen 19.3.

mielikki