Välimeren Ravintola Athens Palace

Seinäjokelaisia välimerellisen ruoan, viinin ja tunnelman ystäviä voi nyt hyvästä syystä onnitella, sillä kaupungissa on avattu uusi Välimeren Ravintola Athens Palace. Ravintola tarjoaa monipuolista ruokaa monista eri Välimeren maista – ei siis ainoastaan Espanjasta, Italiasta tai Kreikasta. Athens Palace tähdentää, että ruoka valmistetaan aina korkealuokkaisista ja tuoreista raaka-aineista.

Athens Palacen À la carte -listalta löytyy ruoka-annoksia niin Italiasta, Espanjasta, Kreikasta, Ranskasta kuin myös esim. Kyprokselta ja Turkista. Herkullisten välimerellisten ruoka-annosten lisäksi listalta löytyy tietysti myös monipuolinen valikoima erilaisia viinejä, joista varmasti löytyy jokaiseen ateriaan sopiva valinta. Viinien lisäksi tarjolla on myös muita Välimeren alueen juomia. Listalta löytyy hyvin monipuolisia annoksia, joista voisi mainita esimerkiksi Anchoas Marinadaksen, eli marinoitua anjovisfilettä tuoreilla vihanneksilla; Feta Saganakin, joka on feta-juustolla kuorrutettua galette-leipää; Pomontori Ripienin, jossa puolestaan on mozzarella-juustoa ja basilikapesto-täytteisiä tomaatteja. Tai salaattivaihtoehdoksi vaikkapa kyproslainen halloumisalaatti, jossa on nimensä mukaisesti halloumi-grillijuustoa salaatin ja balsamiviinietikan kera.

Kohtuuhintainen ja monipuolinen herkullinen ruokalista on varmasti eräs syy Athens Palacen suosion takana. Välimeren ruoka, johon kuuluu paljon myös kala- ja kasvisruokia on myös loistava valinta kasvissyöjille ja muillekin erikoisruokavaliota noudattaville. Aitoon eteläeurooppalaiseen tyyliin tässä ravintolassa reiluja annoksia ja herkullisia ja hienostuneita makuelämyksiä on tarjolla lounaasta aina iltamyöhään saakka. Hyvän ruoan salaisuus löytyy raaka-aineiden lisäksi tietysti myös keittiöstä, jossa henkilökunta valmistaa annokset pitkän kokemuksen ja vankan ammattitaidon turvin – ja samalla suurella sydämellä.

mielikki