Onda

Käsitys kasvissyönnistä on muuttunut viimeisten vuosien aikana rajusti, ja tarjonta on lisääntynyt huomattavasti parin vuosikymmenen aikana. Veganismi tai vegetarismi ovat nykyään luonnollisia valintoja ravinnon suhteen, ja molempien suosio nousee jatkuvasti.

vegan-burger

Tänä päivänä yhä useammat ihmiset, Hollywoodin kuuluisuuksia myöten, haluavat jättää kerran viikossa lihan pois lautaseltaan tai pitää kokonaisen vegaanisen kuukauden. Lihansyönnin ympäristölliset vaikutukset ja lihakarjan kohtelu ovat useimpien tiedossa, ja moni etsiikin hyviä tapoja vähentää lihansyöntiä.

Nykyään on myös erittäin tärkeää, että kasvisruuan tulee olla herkullista. Se on muuttunut monipuoliseksi ja maukkaaksi vaihtoehdoksi, jota on mukava nauttia sen terveellisyyden takia. Helsingistä löytyy ravintoloita, jotka ovat sisäistäneet tämän konseptin erinomaisesti. Yksi niistä on Onda, joka tarjoaa maukkaan vegaaniystävällisen elämyksen. Se onkin vakiinnuttanut asiakaskuntansa, joka on mieltynyt sen uniikkiin tyyliin.

Onda sijaitsee tällä hetkellä Hakaniemessä Toisella linjalla. Se on auki maanantaista lauantaihin klo 11-22. Buffetlounas on tarjolla klo 11-15. Koska Onda on ottanut vaikutteita ympäri maailmaa ja haluaa tuoda niitä esiin tarjonnassaan monipuolisesti, on tarjolla myös perulainen brunssi. Sen kanssa voi maistella kuohuviiniä ja ottaa jälkiruuaksi esimerkiksi mainiota raakakakkua.

Ondassa on myös vaihtuvia taidenäyttelyitä sekä elävää musiikkia, josta voi nauttia ruokailun lomassa. Perjantaisin paikka muuttuu menomestaksi, sillä silloin järjestetään suosion saavuttanut Ruokala Klubi. Lisätietoa sen tarjonnasta löytyy osoitteessa ondaruokala.fi ja ravintolan Facebook-sivulta.

mielikki